LE BEACH "omarm je natuurlijke schoonheid"

Wie we zijn
LE BEACH is een niche beautymerk, ontstaan in Nederland en handgemaakt in Nederland en Griekenland. Combinatie van kennis en expertise in wetenschap en tuinbouw om de beste producten voor je huid & het milieu te creeren. LE BEACH maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, we bieden een selectie van hoogwaardige producten voor persoonlijke verzorging, zoals zelfbruiner, zonverzorging, huidverzorging en haarverzorging.

Productie
Alles wat je op je lichaam smeert, doet ertoe. Van de ingrediënten die we gebruiken tot de manier waarop we onze producten maken; wij hechten het grootste belang aan kwaliteit. De producten zijn gemaakt met pure oliën en kruiden. Alle beweringen die worden gedaan, worden geverifieerd, hetzij door geschikte tests, hetzij door een EU-certificeringsinstelling. Alle producten zijn vegan gecertificeerd en natuurlijk dierproefvrij.

Waarden
We geloven in transparantie en herzien ons proces altijd om te zien hoe we het beter kunnen doen. Onze gezondheid, uw gezondheid en het beschermen van de planeet is onze prioriteit. Onze producten worden geleverd in recyclebare verpakkingen, ze bevatten geen parabenen, synthetische kleurstoffen of andere agressieve chemicaliën. De producten zijn gemaakt met het hoogst mogelijke % natuurlijk. De productie is niet belastend voor het milieu en is dierproefvrij. Onze missie is het produceren en promoten van hoogwaardige producten die duurzaam en betaalbaar zijn. Onze bewust gemaakte producten, geformuleerd met de puurste ingrediënten zodat je je goed voelt over wat je op je huid smeert.

Inzet
"Zoals de oceaan nooit vol water is, zo is het hart nooit vol liefde". LE BEACH schenkt 2% van de omzet aan liefdadigheidsorganisaties zoals Alzheimer's Foundation en Save the Children.

 

Voeg gewoon een paar druppels toe aan je gezichtscrème of bodylotion et voila: het lijkt alsof je net terugkomt van een strandvakantie. Tantasy Drops zorgen het hele jaar door voor een sunkissed tan zonder de schadelijke invloeden van de zon. Een slimme mix van DHA en Erythrulose Tantasy Drops is natuurlijker, omdat de combinatie van DHA/Erythrulose tan een iets andere tonaliteit heeft dan alleen DHA. Het kan een warmere tint toevoegen aan de uiteindelijke sunless tan.

Het toevoegen van Aloë Barbadensis-bladextract (Aloë Vera) biedt een groot aantal voordelen voor de huid; van opflakkering bij eczeem tot zonnebrand en kleine schaafwonden.
Aloë Vera bevat antibacteriële en collageenversterkende eigenschappen. Na het aanbrengen zul je merken dat de huid gehydrateerd en gevoed is. De ontstekingsremmende eigenschappen verminderen oneffenheden en kalmerende opflakkeringen die het gevolg zijn van uitdrogende huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

  • 97,8% natuurlijk
  • Veganistisch
  • Handgemaakt

Luxe lichtgewicht moisturizer. LE BEACH Pearly Skin is geïnspireerd door de parelmoerachtige glans van parel. Heerlijk geparfumeerd met de LE BEACH signature tropische geur met een vleugje limoen. Geformuleerd met o.a Niacinamide, Olijfolie en Abrikozenolie zal je huid zijdezacht en glanzend maken.

Pearly Skin, gemaakt met vitaminerijke oliën & Niacinamide, is een luxe dagelijkse moisturizer die alle huidtypen hydrateert, regenereert en beschermt tegen de uitdrogende effecten van de omgeving .
De huid wordt gekalmeerd, gevoed zonder vettig aan te voelen. 

Pearly Skin is zacht & licht, het is daardoor ook geschikt voor het gezicht. 

  • 98.7% Natuurlijk
  • Vegan
  • Handgemaakt