Gezichtsbehandelingen

 

Wij gebruiken IMAGE Skincare  producten tijdens gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering en voor het wegnemen of verminderen van huidproblemen. Deze biotechnologische producten (‘groene’ cosmeceuticals) zijn vrij van zeep, parabenen, parfum en minerale oliën. Door de hoge concentratie werkstoffen lost IMAGE Skincare veel huidproblemen op.

IMAGE Skincare producten bevatten werkstoffen, zoals vitamine c, retinol (vitamine A), hyaluronzuur, aha’s. Deze werkstoffen zorgen ervoor dat je huid gestimuleerd blijft en dit zorgt voor huidverbetering, anti-aging. Met de beste werkstoffen in de juiste sterktes en met bewezen resultaat kunnen huidproblemen zoals: skinaging, acne, roodheid, pigmentatie en droogheid kunnen worden opgelost.

 

IMAGE SKINCARE FACIALS

 IMAGE Skincare Jeugd behandeling  30 min                                         € 29,50

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, peeling en onzuiverheden verwijderen, afsluitend brengen we een dag/nacht verzorging aan.

Geschikt vanaf 12 jaar t/m 21 jaar.

 

IMAGE Skincare Facial 30 min                                                                    € 32,50

Deze korte gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcreme. 

 

IMAGE Skincare Facial 45 min                                                                     € 44,50

Deze iets uitgebreidere gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden. Na een verzorgend masker wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtcreme. 

 

IMAGE Skincare Facial  60 min                                                                   € 59,50

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden. Daarnaast worden de wenkbrauwen geëpileerd en kunt u genieten van een ontspannende massage van decolleté en nek. Na een verzorgend masker wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtcreme. 

 

IMAGE Skincare Facial 75 min                                                                    € 65,-

Een reguliere gezichtsbehandeling met een zeer uitgebreide massage.

 

IMAGE Skincare Facial met bindweefselmassage                                € 73,-

Deze gezichtsbehandeling is vergelijkbaar met de standaard behandeling maar wordt verrijkt met een huidverbeterende bindweefselmassage. Uw doorbloeding verbetert en de collageen aanmaak krijgt een boost.

 

* Wilt u iets extra toevoegen aan de behandeling? Boek dan bij de afspraak een extra supplement. 
Dit geldt voor wimpers en/of wenkbrauwen verven en ook voor bovenlip waxen.

IMAGE O2 LIFT

IMAGE ANTI-AGING FACIALS

IMAGE O2 Lift Mini Facelift                                                                € 75,-

Deze luxe en ontspannende behandeling met het unieke bruisende zuurstofmasker van Image Skincare geeft jouw huid een zuurstofboost en een mooie glow. Vooraf krijgt de huid een milde peeling op basis van enzymen. Daarna wordt de huid goed gereinigd door onzuiverheden te verwijderen, waarna het zuurstofmasker wordt aangebracht. Voel gedurende 15 minuten de bruisende werking van het masker en geniet ondertussen van een korte massage. Het zuurstofmasker stimuleert de zuurstofvoorziening in de huid. Je huid krijgt een frissere uitstraling met een mooiere kleur en hij zal gladder aanvoelen.

 

IMAGE Gevoelige huid

 

IMAGE Ormedic Deluxe Nourishing Facial                                € 74,50

Tijdens deze Deluxe Nourishing Facial ga je een stapje verder. Bij deze Facial gaan we intensiever exfoliëren door de toevoeging van een enzymatische peeling. Zo kun je de huid ultiem laten stralen, zonder voor irritatie te zorgen. Door de milde werking is de Ormedic Deluxe Nourishing Facial geschikt voor alle seizoenen. Fijn om de huid op elk moment van het jaar te kunnen kalmeren en tegelijkertijd effectief te behandelen. 

 

IMAGE Glow

 

IMAGE Ultimate Glow Facial                                                       € 64,50

Creëer een stralende huid met deze ultieme glow-behandeling, die de huid intensief hydrateert en een ware zuurstof-boost geeft. Deze facial zit boordevol organische extracten, verzorgende antioxidanten en vitamine C die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgen. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wil achterlaten.

 

IMAGE Doffe huid

 

IMAGE Bliss And Bubble Facial                                                      € 64,50

Maak van iedere behandeling een feestje met deze special. Laat zelfs de meest doffe huid stralen met de krachtige mix van onder andere fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur. De bubbels worden verzorgd door het O2 Lift masker en geven een extra zuurstof-boost. Voor een geëgaliseerde teint, verbeterde hydratatie, meer volume en vooral onuitwisbare indruk.

 

IMAGE Onzuiver & Acne

 

IMAGE Be Clear Purifying Facial                                               € 64,50

Met deze facial bestrijd je alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij een actieve en ontstoken acne. Na de BE Clear Purifying Facial heeft de huid minder onzuiverheden, actieve ontstekingen en roodheid door de kalmerende eigenschappen van de gebruikte producten. Daarnaast werkt de facial matterend en verbetert het de (vette) acnehuid. Ook geschikt om in te zetten bij een grove poriestructuur.

IMAGE Stemcell Facial                                                                            € 64,50

Deze fantastische facial vermindert pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Je huid wordt gevoed en krijgt weer volume. De werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct! Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de I Peel Ormedic Lift of Signature facelift. Ook krijg je tijdens het masker een heerlijk ontspannende massage.

 

IMAGE Deluxe Contouring Facial                                                       € 77,-

Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met de Deluxe Contouring Facial. De combinatie van plantstamcellen en peptiden herstellen de huid. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend als langdurig resultaat geeft.

 

IMAGE Antioxidant Anti-Aging Facial                                           € 77,-

De speciale formule zorgt voor het herstellen van de gevoelige, geïrriteerde en droge huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor een snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals UV-straling. De Antioxidant Anti-Aging Facial Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acne.

 

IMAGE Firming Transformation Facial                                        € 77,-

Door verschillende IMAGE Skincare producten en productlijnen op een intensieve manier met elkaar te mixen, brengt deze facial ontzettend veel huidverbeterende voordelen. Na afloop van een Firming Transformation Facial is de huid gerevitaliseerd en intens gehydrateerd. Bovendien zal de huid zichtbaar meer volume hebben en steviger aanvoelen. De huid is gladder, zachter en heeft een prachtige stralende teint.

 

* Wilt u iets extra toevoegen aan de behandeling? Boek dan bij de afspraak een extra supplement. 
Dit geldt voor wimpers en/of wenkbrauwen verven en ook voor bovenlip waxen.