• Voor 16:00 besteld = morgen in huis!
  • Gratis cadeau bij elke bestelling!
  • Gratis verzending vanaf €75,-

Wimpers & wenkbrauwen

 

Indien u langskomt voor een wenkbrauwbehandeling bij Beauty by Lisanne, kunt u uit twee verschillende opties kiezen. Wij bieden zowel de henna brow behandeling als de gewone verf behandeling aan. Hieronder kunt u meer over deze behandelingen lezen.

Ook bieden wij behandelingen voor de wimpers aan, zoals het verven van de wimpers maar ook een Lashlift behandeling.

 

 

Wenkbrauwbehandeling met verven         €20,-

Bij de wenkbrauwbehandeling zullen de wenkbrauwen eerst geverfd worden, waarna de verf 5 tot 10 minuten zal intrekken terwijl de wenkbrauwen worden geharst of geëpileerd. Vervolgens zal de verf eraf worden gehaald. Het verschilt per persoon, maar in de meeste gevallen zal de verf binnen een week van de huid verwijderd zijn en zal de verf tot wel 4-6 weken op de haartjes blijven zitten.

 

Wenkbrauwbehandeling excl. verven                       €13,50

Een behandeling inclusief waxen, epileren en knippen.

 

Henna Brows                                                                 €32,50

Bij de henna brow behandeling zullen de wenkbrauwen eerst geharst en geknipt worden, waarna de henna wordt aangebracht en 20 minuten moet intrekken. In de meeste gevallen blijft henna tot 2 weken op de huid en langer dan 6 weken op de haartjes zitten. Met henna is het overigens ook mogelijk om tussentijds gaatjes op te vullen.

 

Wimpers verven                                                            €15,-

Wenkbrauwen verven                                                  €13,50

Lash Lift behandeling

Heeft u interesse in lash lifting? Dan kunt u te allen tijde bij Beauty by Lisanne terecht. Bent u geen fan van wimperextensions, maar wilt u wel graag wimpers die zichtbaarder zijn en mooier gekruld staan? Dan is lash lifting, oftewel wimperliften, de ideale behandeling voor u. Bij lash lifting worden uw natuurlijke wimpers gelift, waarbij uw wimpers nog steeds natuurlijk ogen. In tegenstelling tot wimperextensions, worden er bij lash lifting dus geen nepwimpers aangebracht. Met een permanente, niet schadelijke vloeistof worden uw wimpers voorzien van een mooie, natuurlijke krul.

 

Lashlift behandeling met verven                  €51,50

Hallo mooi gekrulde wimpers, doei vervelende wimperkrultang! Door middel van een lash lift behandeling worden je natuurlijke wimpers voor 4-6 weken lang gekruld. Dit creëert de illusie van langere wimpers zonder het gebruik van extentions. De lash lift behandeling is inclusief het verven van de wimpers wat een intsense oogopslag geeft. Het resultaat van een lash lift is onmiddellijk zichtbaar. 

 

Lashlift behandeling zonder verven              €45,-

Het is dezelfde behandeling, maar bij deze keuze worden de wimpers niet geverfd.