MANICURE

 

De manicure behandeling is een complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. De behandeling bestaat uit het modelleren van de nagels, verzorging van de handen door nagelriem olie en een handcrème.

 Uiteraard worden je nagels gelakt met OPI nagellak naar keuze.

 

Voor de verzorging van de nagels van onze klanten nemen wij alleen genoegen met het aller beste. Daarom maken wij gebruik van de producten van OPI. Dit merk is de absolute nummer één op het gebied van nagelverzorging.

 

Manicure met  Gelcolor          €28,50

Een manicure behandeling met complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen.

De behandeling bestaat uit het modelleren van de nagels en verzorging van de handen met een nagelriem olie en handmassage. 

 

Manicure met Gelcolor inclusief verwijderen oude Gelcolor         €30,50

Eerst zullen wij de oude gelcolor verwijderen d.m.v de soak off techniek, daarna volgt de manicure behandeling zoals hierboven beschreven.

 

Manicure met  Gelcolor + nailart Level 1*   €32,50

Level 1: simpele nailart zoals: folie, chrome, stippen, strepen en glitters. (max. 2 verschillende kleuren) 

 

Manicure met  Gelcolor + nailart Level 2*   €36,00

Level 2: tijgerprint, sterren en hartjes. (max. 3 verschillende kleuren) 

 

*Ook met oude Gelcolor verwijderen te boeken.

Mini manicure met BIAB               €45,00

Deze behandeling bestaat uit het vijlen van de nagels in de gewenste vorm, het behandelen van de nagelriemen, het aanbrengen van de BIAB en we sluiten af met een nagelriemolie en een handcreme.

 

Oude BIAB verwijderen en nieuwe BIAB aanbrengen               €50,00

Eerst zullen wij de oude BIAB verwijderen met een freesmachine, we laten een laagje BIAB zitten dus wij zullen de nagelplaat niet beschadigen , daarna volgt de manicure behandeling zoals hierboven beschreven.

 

Mini manicure met BIAB + Gelcolor kleur               €55,00

Deze behandeling bestaat uit het vijlen van de nagels in de gewenste vorm, het behandelen van de nagelriemen, het aanbrengen van de BIAB met daaroverheen de gekozen Gelcolor kleur en we sluiten af met een nagelriemolie en een handcreme.